Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
Culoare
Standard
mai mult... mai putin...
Filtreaza produse

Produsele producatorului Sundström

Istoria Sundström

Sundström Safety a fost fondata in 1926 cu scopul principal de a proteja oamenii de aerul contaminat sau poluat in alt mod si periculos. Astazi, compania este condusa de cea de-a treia generatie a Sundström, care inca se concentreaza pe pastrarea acelorasi traditii si spirit de gandire inainte, care au caracterizat intotdeauna compania.

Protejand ochii si plamanii minerilor. Deoarece bolile cauzate de inhalarea aerului poluat dureaza adesea mult timp pentru a se dezvolta, este usor sa inchideti ochii la gravitate. Avand in vedere acest lucru, calatoria a inceput cu dezvoltarea protectiei respiratorii de inalta calitate, usor de utilizat.

Proiectarea si producerea echipamentelor de protectie respiratorie de clasa mondiala

Sundström Safety protejeaza oamenii de aerul contaminat. Scopul este sa proiecteze si sa fabrice intotdeauna cele mai bune si mai confortabile echipamente de protectie respiratorie de pe piata. Astazi prezinta o gama de produse compatibila si modulara, flexibila si adaptabila atat confortului personal, cat si nevoilor si cerintelor locului de munca.

De-a lungul anilor au investit resurse majore in dezvoltarea de echipamente de protectie respiratorie usor de utilizat si adaptate individual, de cea mai inalta calitate. Astazi prezinta o gama de produse compatibile si modulare cu masca, gluga, ecran sau casca intr-un sistem complet impreuna cu diverse filtre si accesorii. Flexibil si adaptabil atat la confortul personal, cat si la cerintele si nevoile locului de munca.

Cand Ivan Sundström a fondat compania in 1926, nu si-ar fi putut imagina mediul de afaceri de astazi orientat spre export. Astazi, Sundström este condusa de a treia generatie a familiei, dar in acelasi spirit ca atunci cand a inceput.

Dorinta de a continua sa dezvolte o protectie respiratorie si mai buna este la fel de integrala acum ca si in primii ani ai afacerii.

Sediul central al Sundström este situat in Lagan, in sudul Suediei.

Aici se afla si departamentul de dezvoltare si unitatea moderna de productie pentru toate produsele. In prezent au 160 de angajati, majoritatea in Lagan, dar au si organizatii de vanzari in Europa, Asia si SUA. Afacerea are vanzari de aproximativ 450 milioane SEK, cu gama de produse comercializata si vanduta in peste 30 de tari, prin parteneriate bine stabilite cu distribuitorii.