Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
mai mult... mai putin...
Culoare
Standard
Filtreaza produse

Produsele producatorului Panda

ISTORIA PANDA SAFETY

PANDA SAFETY a inceput sa functioneze in urma cu 40 de ani, in 1979, in Cisternino, un oras splendid din sudul Italiei unde compania s-a infiintat astfel incat sa creasca si sa se dezvolte. In plus, prin cercetarea materiilor prime si a componentelor din ce in ce mai performante, Compania a reusit sa ofere un produs a carui durabilitate in timp este garantata. Aceasta locatie geografica nu este deloc intamplatoare, dimpotriva, este rezultatul hotararii puternice a fondatorului si actualului CEO, Luigi Gargiullo, care a crezut intotdeauna in potentialul propriului sau teritoriu. De-a lungul anilor care au urmat, PANDA SAFETY a continuat sa evolueze, concentrandu-si activitatea de dezvoltare a produselor pe imbunatatirea caracteristicilor morfo-anatomice ale incaltamintei si pe perfectionarea functiei de protectie, astfel incat acestea sa fie potrivite pentru orice lucru, context si astfel in contact cu orice tip de suprafata sau material. Datorita acestor standarde de calitate extrem de inalte, tipice excelentei italiene, marca comerciala PANDA SAFETY si-a castigat increderea, de-a lungul anilor, a numerosi distribuitori si utilizatori finali atat la nivel intern, cat si la nivel international, fiind vanduta in peste 70 de tari, peste tot in lume. Un rezultat care demonstreaza fiabilitatea produsului PANDA SAFETY: partenerul tau ideal la locul de munca chiar si in cele mai extreme conditii.

Calitatea incaltamintei de lucru si celei de protectie Panda se bazeaza pe trei fundamente - calitatea materialului, anii de experienta si specializarea in fiecare domeniu de activitate. Incaltamintea este intotdeauna confectionata din materii prime de cea mai buna calitate pentru a asigura cel mai inalt nivel de confort si siguranta pentru fiecare muncitor. Chiar si in timpul unei utilizari prelungite, muncitorul nu simte disconfort, iar protectia este continua.

Sidra sustine siguranta si confortul clientilor sai, punand la dispozitie o gama larga de produse marca PANDA Safety. Astfel, beneficiati de produse de calitate, durabile, sigure și confortabile, cu un raport excelent calitate-pret, mereu la dispozitie sa ofere totul in fiecare zi, in cele mai extreme si mai diverse conditii de munca.