Categorii produse

Filtreaza produse

Categorii
Pret
lei lei
Branduri
mai mult... mai putin...
Culoare
mai mult... mai putin...
Industrie
mai mult... mai putin...
Greutate
mai mult... mai putin...
Standard
mai mult... mai putin...
Palm material
mai mult... mai putin...
Material pentru captuseala manusilor
Material de intarire
Tesatura invelis exterior
mai mult... mai putin...
Tesatura de contrast
mai mult... mai putin...
Material bombeu
Material superior
mai mult... mai putin...
Material talpa
mai mult... mai putin...
Cord material
Antifoane interne
Material casca
Protectie
Protectia mainilor
Filtreaza produse

Echipamente protectia muncii

Sidra iti pune la dispozitie o gama variata de imbracaminte si echipamente de protectie, toate in conformitate cu normele de protectie a muncii. 

Descopera acum Pantaloni si salopete, Jachete si paltoane, Combinezoane si Costume de lucru, tot ce ai nevoie pentru un echipament de lucru sigur si adecvat. 

Hainele de protectie in constructii sunt potrivite pentru orice calificare: dulgheri, fierari, zidari, etc.

Subcategorii

 • Imbracaminte

  SIDRA comercializeaza articole de imbracaminte inovatoare, de inalta calitate pentru profesionisti si pentru timp liber. Colectiile NEURUM, DAYBORO, KNOXFIELD si alte articole de imbracaminte de lucru satisfac nevoile fiecarui lucrator si sunt optimizate pentru diferite tipuri de vreme.

 • Protectia picioarelor

  Aveti la dispozitie o gama larga de incaltaminte de protectie si lucru care respecta un anumit numar de standarde. In selectia pe care am facut-o, puteti gasi incaltaminte de lucru si de protectie pentru femei si barbati, care a fost creata pentru a va ajuta sa va desfasurati activitatea in orice climat.

 • Protectia mainilor

  Manusi de lucru durabile care rezista chiar si în cele mai solicitante conditii de lucru. Dezvoltam si vindem manusi rezistente la riscurile implicate de procedurile mecanice si chimice, manusi anti-taiere, manusi rezistente la agenti chimici si manusi de sudura. Gama noastra de manusi include, de asemenea, manusi concepute pentru a oferi protectie in cazul temperaturilor extreme sau a pericolelor speciale, cum ar fi vibratiile, electricitatea statica sau atunci cand se folosesc cutitele de macelarie.

 • Protectia auzului

  Selectati dintr-o mare varietate de modele realizate din materiale unice care indeplinesc cele mai inalte cerinte.

 • Protectia ochilor

  Protejati-va vederea cu ochelari sau viziere. Produsele de protectie a ochilor previn nu numai deteriorarea mecanica a ochilor, ci si deteriorarea cauzata de lumina albastra, radiatia UV sau lumina cu infrarosu.

 • Protectia capului

  Protejati-va capul cu casti de protectie industriale, casti pentru alpinisti sau bump caps. Alegeti dintr-o gama larga de produse de protectie a capului realizate din materiale de cea mai inalta calitate.

 • Protectia cailor...

  Alegeti dintr-o gama larga de produse de protectie respiratorie de la masti faciale si semimasti de protectie la masti integrale.

 • Protectia impotriva...

  Alegeti dintre produsele destinate lucrarilor la inaltimi sau peste adancimi. Selectia si combinatia lor corecta depind de riscurile asociate locului de muncă. Va putem oferi combinatia potrivita de hamuri si alte produse concepute pentru a proteja impotriva caderilor, in functie de specificul locului dvs. de munca.

Sunt 1825 produse.

Se afiseaza 1-40 din 1825 produs(e)