Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
Culoare
Standard
Filtreaza produse

Produsele producatorului Kixx

Brandul de manusi de gradinarit KIXX a fost lansat in 2007 cu scopul de a oferi manusi de gradinarit responsabile si sigure, cu un design modern. Punctul de plecare este desigur siguranta, dar si gradinaritul ar trebui sa fie distractiv si sa ofere relaxare. Manusile KIXX sunt pentru barbati, femei si copii. Gradinaritul este distractiv pentru toata lumea. Manusile sunt fabricate din diferite materiale si acoperiri si sunt disponibile in diferite culori.

Linia de lucru de la KIXX este o colectie de manusi de gradinarit pentru lucrari medii pana la grele in gradina. Materialele sunt mai ferme, iar straturile mai groase. Linia de lucru include manusi confectionate, printre altele, din piele de vaca, nitril, latex si piele sintetica. Manusile din piele de vaca si latex sunt in principal manusi pentru barbati in marimea 10 care sunt folosite pentru ridicarea unui gard sau construirea unui sopron. Manusa din piele sintetica Rocky in roz este o manusa de dama adevarata care este disponibila in dimensiuni mai mici si poate fi folosita pentru prasit si tundere, de exemplu.

Sidra sustine siguranta si confortul clientilor sai, punand la dispozitie modele de manusi de protectie marca Kixx, potrivite mai ales pentru gradinarit, dar si pentru lucrari medii pana la grele.

Astfel, beneficiati de produse de calitate, durabile, sigure și moderne, cu un raport excelent calitate-pret, mereu la dispozitie sa ofere totul in fiecare zi, in cele mai extreme si mai diverse conditii de munca. Cu manusile Kixx puteti lucra ore indelungate, materialele fiind ferme cu straturi mai groase.