Categorii produse

Filtreaza produse

Culoare
Standard
Filtreaza produse

Produsele producatorului Refil

Refil.png

28 de ani de dezvoltare 

Sunt implicati in productia si dezvoltarea de aparate respiratorii din 1993. Respiratoarele au fost testate in cele mai solicitante conditii de munca: praf, sectiile de boli infectioase ale spitalelor sau temperaturi ridicate in minele subterane.

Confort maxim

Respiratoarele REFIL realizeaza o rezistenta minima la respiratie si cu o eficienta ridicata de filtrare. Rezistenta la respiratie este cel mai important indicator al confortului. Cu cat valoarea rezistentei aerului este mai mica, cu atat este mai putin deranjant sa purtati aparatul respirator pentru o perioadă lunga de timp. Produsele Refil ating jumatate din valorile majoritatii produselor de pe piata, ceea ce este remarcat de utilizator inca de la prima miscare si mai ales dupa cateva ore de purtare.

Politica de preturi 

Calitatea aparatelor respiratorii se numara printre producatorii consacrati din Europa de Vest. Cu toate acestea, nivelul preturilor este semnificativ mai scazut, la un nivel intre Europa si Asia.

Tehnologie 

Tehnologiile de productie sunt extrem de automatizate. Dezvolta singuri linii de productie si le fac la comanda de o companie renumita elvetiana axata pe robotizarea tehnologiilor de productie.

Certificare 

Toate produsele au o certificare valabila conform EN 149:2001 + A1:2009 (Clasele de filtrare FFP1, FFP2 și FFP3), care este singurul standard valabil in UE. Nici standardele chineze, nici cele americane nu sunt recunoscute in UE. De asemenea, sunt detinatori ai certificatului ISO 9001:2015.

refil respirator ffp1.jpg