Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
mai mult... mai putin...
Standard
mai mult... mai putin...
Filtreaza produse

Produsele producatorului Lanex

lanex.png

Lanex produce franghii cehe de inalta calitate si sunt parteneri de afaceri de incredere, cu o lunga traditie - primele franghii care au fost produse in Bolatice inca din 1949. Datorita acestui fapt, sunt capabili sa ofere clientilor produse de inalta calitate, un serviciu complet si inovatie continua.

Ce franghii si fibre produc?

Produc produse avansate tehnologic din diverse domenii ale textilelor tehnice. De la fibre de polipropilena de inalta rezistenta pana la franghii pentru barci, franghii de catarat sau franghii de salvare.

In fiecare gama de produse se concentreaza pe specializare, piete de nisa si livrare rapida, nu numai pe masura, ci si la timp. Se asigura ca indeplinesc cerintele si nevoile clientilor cu cea mai mare calitate, rapiditate si precizie. In acelasi timp, se straduiesc sa creeze resurse suficiente pentru dezvoltarea in continuare a companiei, aceasta fiind in tandem cu dezvoltarea calitatii angajatilor si protectia mediului.

INDUSTRIE

Fiecare loc de munca este specific si este exact la fel cu franghiile. Prin urmare, atunci cand le selectati, este intotdeauna necesar sa luati in considerare utilizarea prevazuta si sa alegeti o franghie care are rezistenta, capacitatea de incarcare, durabilitatea si manevrarea dorite. Un numitor comun in multe industrii este nevoia de a transporta incarcaturi grele. Acestea pot fi mutate in siguranta si fara prea mult efort fizic folosind bucle inovatoare de inalta rezistenta. In constructia liniilor de inalta tensiune, funia de inalta intindere este utila. Poate inlocui funia de otel in toate aspectele si chiar o depaseste in unele privinte. O provocare foarte specifica pentru franghie este, de exemplu, minerit pe mare, remorcare si acostare a barcilor sau lucrul cu un troliu. In acest caz, este recomandabil sa ajungeti la o franghie speciala pentru barca. Pe de alta parte, sunt necesare proprietati complet diferite ale franghiei pentru utilizarea sa in fabricarea hartiei, unde sunt utilizate franghii de transport de hartie certificate cu specificatii clar definite. Exista nenumarate moduri de a folosi doar franghii pe cont propriu. Avem propriile linii de extrudare, astfel incat putem produce franghii, snururi, fibre textile sau benzi impletite si neimpletite cu materiale precise si parametrii structurali care se potrivesc perfect scopului dorit. Baza pentru productia de franghii si alte materiale textile de incredere este fibra si banda de polipropilena de inalta calitate.

SPORTUL

In cazul unor sporturi, viata oamenilor atarna literalmente de un fir. Cu toate acestea, franghiile TENDON, populare printre alpinistii din intreaga lume, se angajeaza sa se asigure ca acel „fir” este total fiabil. Marca de alpinism se lauda cu o deplasare minima a impletiturii, greutate redusa si durabilitate ridicata. Pasionatii de canotaj si speologii vor aprecia intinderea redusa, rezistenta statica ridicata si rezistenta superioara la abraziune a corzilor TENDON. Iahtistii se pot baza, de asemenea, pe franghii de acostare, ancora, ridicare si catarg si linii speciale pentru dinghy Lanex, al caror principal avantaj este durata de viata lunga. Nu in ultimul rand, in oferta gasiti si franghii de remorcare pentru decolarea planoarelor, care pot fi folosite atat in combinatie cu aerotow, cat si cu un troliu de franghie. Corzile pot fi gasite si in lumea parapanta, windsurfing, kite sau fitness.

sport (2).png

HOBBY SI MESTESUGURI

Franghiile, sfoara, snururile, și liniile găsesc o gama larga de utilizari in multe proiecte de bricolaj, atat in interior, cat si in exterior. Ele pot fi legate, infiletate, innodate, prinse, masurate, ridicate, trase sau coborate. Din nou, scopul specific si locatia ar trebui sa fie factorii principali atunci cand le alegeti. In timp ce franghiile concepute pentru utilizare in exterior sau pentru fixarea exigenta in interior sunt puternice, robuste si rezistente la influentele externe, franghiile decorative sunt atractive, flexibile si placute la atingere.

MUNCA

Corzile statice TENDON, care sunt dovedite de ani de utilizare de catre fortele de securitate, va asigura siguranta atunci cand lucrati la inaltime, in spatii restranse si deasupra spatiilor deschise. Calitatile lor sunt sustinute de tehnologii brevetate care garanteaza rezistenta. Pe langa fortele de securitate, franghiile statice TENDON se bazează si pe forma copacilor, de exemplu, atunci cand se deplaseaza in varfurile copacilor, in timp ce folosesc trepte de catarat in copaci, cuple si scripete si echipamente de siguranta personala. Veti gasi o gama larga de aceste dispozitive in gama Lanex, care va vor spori siguranta atunci cand lucrati la inaltime si in conditii solicitante. Acestea sunt hamuri certificate, testate si dovedite pe teren, casti, dispozitive de protectie impotriva caderii, sisteme de retinere auto-retractabile si retractabile, carabiniere si genti care, per total, ofera o protectie nepretuita pentru muncitori.

SALVARE, FORTE MILITARE SI SPECIALE

Corzile TENDON au fost dezvoltate avand in vedere lucrarile de salvare si, prin urmare, fac parte integranta din sistemul de salvare integrat. Printre acestea se numara o franghie statica care poate rezista la temperaturi de pana la 400°C, o franghie cu o constructie unica patentata sigur sau un model cu o impletitura speciala din otel pentru rezistenta sporita la taiere sau muchii ascutite. Acesta este un sector in care orice greseala poate deveni cu usurinta fatala si tocmai in acest spirit este abordata dezvoltarea si productia de franghii.