Categorii produse

Filtreaza produse

Categorii
Pret
lei lei
Branduri
mai mult... mai putin...
Culoare
Filtreaza produse

Semne si indicatoare

Sidra iti pune la dispozitie o gama variata de semne si indicatoare din autocolant, PVC sau alte materiale de calitate. Te ajutam sa faci alegerea corecta a semnalizariii, simbolurilor, pictogramelor, dimensiunilor si materialelor adecvate pentru panourile si indicatoarele de protectia muncii.

Subcategorii

 • Indicatoare de avertizare

  Indicatoarele de avertizare semnifica un avertisment privind existenta unor riscuri sau pericole specifice. Se utilizeaza oricare dintre panourile de avertizare specifice riscului existent, sau panoul de avertizare general, insotit de textul explicativ privind riscul sau pericolul specific.

 • Indicatoare de...

  Indicatoarele de interdictie indica faptul ca se interzice un anumit comportament (atingere, miscare, utilizare) intrucat acesta ar putea atrage sau cauza un pericol. Se utilizeaza oricare dintre indicatoarele sau panourile de interzicere corespunzatoare actiunii preconizate a se efectua in mod obisnuit, pictograma simpla sau insotita de textul explicativ privind interdictia sau pericolul specific.

 • Indicatoare de...

  Indicatoarele de obligativitate indica o obligatie de a adopta un anumit comportament specific inainte de a intra in zona de lucru sau inainte de a desfasura o activitate, de exemplu de a utiliza anumite echipamente individuale de protectie sau de a pune in functiune un dispozitiv suplimentar in zona de lucru. Se utilizeaza in general pentru un comportament sau actiune specifica si pentru obligatia purtarii echipamentului individual de protectie.

 • Indicatoare PSI

  Semnalizarea din aceasta categorie de indicatoare se foloseste pentru localizarea si identificarea materialelor si echipamentelor de prevenire si stingere a incendiilor – ca alternativa la utilizarea culorii rosu.

 • Indicatoare de salvare

  Indicatoarele de salvare indica o obligatie de a adopta un anumit comportament specific inainte de a intra in zona de lucru sau inainte de a desfasura o activitate, de exemplu de a utiliza anumite echipamente individuale de protectie sau de a pune in functiune un dispozitiv suplimentar in zona de lucru. Se utilizeaza in general pentru un comportament sau actiune specifica si pentru obligatia purtarii echipamentului individual de protectie.

 • Indicatoare speciale

  Sidra iti pune la dispozitie o gama variata de indicatoare, semnalizari general sugestive care se executa la cererea clientului.

Sunt 113 produse.

Se afiseaza 1-40 din 113 produs(e)