Produsele producatorului PRIMA

Vetro Design este o companie cu peste 27 de ani de experienta profesionala si peste 60 de angajati, operand exclusiv cu capital romanesc si o cifra de afaceri de peste 22.500,000 RON. Compania este un principal importator, distribuitor si exportator de dispozitive medicale si produse de laborator, produse medico-dentare si veterinare, articole profesionale pentru industria de infrumusetare si produse de curatenie si igiena din Romania.

Cu peste 10.000 de metri patrati de spatiu de depozitare, birouri si producție, facilitati de import si distributie dedicate, Vetro Design este unul din cele mai mari depozite de produse de unica folosinta destinate domeniului sanatatii din tara. In plus, asigura o distributie rapida si constanta catre toti clientii din teritoriul Uniunii Europene, dar si catre cei din intreaga lume.

Sunt producatori:

La nivel national, sunt printre putinii producatori de truse sanitare de prim ajutor, kituri de inlocuire, truse sanitare auto, truse de prim ajutor auto DIN 13164 (omologate la nivel international) si truse de urgenta pentru cabinetele stomatologice. Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sanatatii si se diferentiaza de cele concurente prin calitatea continutului marca PRIMA.

Pe aceasta cale amintim ca toate institutiile si societatile comerciale sunt obligate sa aiba in dotare o trusa de prim ajutor. Viata unui om poate depinde de existenta acesteia. Asigurati-va ca o aveti la indemana si nu riscati amenzi usturatoare pentru lipsa trusei de prim ajutor.

Din anul 2016 Vetro Design confectioneaza uniforme profesionale. Utilizand materiale textile de calitate superioara, echipamente performante si avand un personal specializat, au creat o gama care include uniforme medicale, imbracaminte de lucru pentru hoteluri si industria alimentara, uniforme pentru saloane si imbracaminte de protectie. Uniformele profesionale PRIMA sunt disponibile intr-o varietate de materiale, culori si modele, oferind clientilor confort si stil la preturi atractive.

Pentru ca apreciaza dorinta clientilor de a fi unici, pot personaliza toate uniformele din colectie prin broderie, imprimare sau serigrafie si executa modele noi pe comanda.

Ofera solutia optima:

Ca importator direct si producator, Vetro Design ofera preturi competitive si cunoaste foarte bine pietele produselor sale. De asemenea, compania se remarca prin solutii de cumparare facile, oferindu-le clientilor toate produsele necesare dintr-o singura sursa, ceea ce economiseste timp si bani. In plus, toate articolele sunt supuse unui control strict al calitatii si respecta standardele Uniunii Europene.

Echipa Vetro Design este formata din persoane ambitioase si profesioniste, pregatite sa ii sprijine pe clienti cu informatii despre produsele din portofoliul companiei, solicitari de articole noi si promotii curente.

Pentru a imbunatati constant produsele, a avea o gama completa de articole profesionale, dar si pentru oportunitatea de a cunoaste mai bine clientii, participa in fiecare an la cele mai importante targuri si expozitii de specialitate nationale si internationale.

Marcile Vetro Design:

Principalul brand al companiei, PRIMA, este bine cunoscut in Romania. Cu peste 3.000 de articole comercializate sub acest nume, marca si-a creat o imagine puternica pe piata autohtona. Vetro a lansat brandul PRIMA in anul 2003 din necesitatea de a controla nivelul de calitate promis si de a incuraja increderea clientilor in specificatiile tehnice ale produselor din oferta.

Marca VIORA cuprinde articole si solutii de curatenie. Folosind o parte a verbului „a inviora”, numele marcii exprima ideea de prospetime obtinuta ca urmare a utilizarii.

Sub marca ALINTA se regasesc produse destinate vanzarii cu amanuntul. Aceasta a fost introdusa pe piata romaneasca in anul 2007, iar numele este ales ca o sugestie a beneficiilor oferite: a alina durerea, respectiv a alinta consumatorul.

Viziune, misiune si valori:

Viziunea consta in a deveni un cadru de referinta pentru toate domeniile in care desfasoara activitatea, creand valoare pentru clienti, parteneri, colegi si comunitate. Oferind numai produse care respecta standarde stricte de calitate, sunt permanent preocupati sa atinga si sa depaseasca asteptarile clientilor, sa fie solutia optima si partenerul de afaceri preferat.

Misiunea este sa ii întampine pe clienti cu un portofoliu complet de produse profesionale dedicate domeniilor de sanatate, infrumusetare, igiena si curatenie. Imbunatatind in mod continuu performanta globala a organizatiei, scopul lor este de a se apropia de nevoile si dorintele dumneavoastra, oferindu-va produse de calitate superioara si o colaborare de incredere.

Valorile dupa care se ghideaza activitatea zilnica sunt respectul fata clienti, siguranta si gradul de inovatie al produselor oferite, respectiv excelenta datorata investitiilor pe care le fac in dezvoltarea companiei. La acestea se adauga pasiunea, perseverenta si integritatea unei echipe unite de profesionisti.