Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
Culoare
Standard
Filtreaza produse

Produsele producatorului Batmetall

Predecesorul legal al companiei Batmetall a fost infiintat in 1951, in principal pentru servicii. Profilul de productie de articole din metal in masa, taierea metalului, s-a dezvoltat treptat pana la sfarsitul anilor 1960. Incepand cu anii 1970, au localizat productia de echipamente de siguranta metalice, manusi cu lant metalic si sorturi metalice. Cu implicarea capitalului strain, sistemul de management al calitatii ISO 9001 a reusit sa infiinteze o fabrica de inalta calitate de gama medie, care sa ofere o solutie adecvata pentru provocarile si cerintele interne si externe.

Sidra sustine siguranta si confortul clientilor sai, punand la dispozitie modelul de manusi de protectie si sorturi de protectie marca Batmetall, materialul fiind din otel inoxidabil foarte rezistent, potrivite impotriva taierii, destinate pentru macelari.
Astfel, beneficiati de produse de calitate, durabile, sigure și confortabile, cu un raport excelent calitate-pret, mereu la dispozitie sa ofere totul in fiecare zi, in cele mai extreme si mai diverse conditii de munca. Cu manusile si sorturile Batmetall puteti lucra ore indelungate avand protectie impotriva taierii si injungherii.