Produsele producatorului HYGOTRENDY

HYGOTRENDY GROUP - Un furnizor de incredere de produse pentru curatarea, igiena si protectia lucratorilor la locul de munca. O companie ceha stabila care activeaza pe piata ceha din 1993. Ofera un portofoliu larg de produse in domeniul curateniei, igienei si echipamentelor de lucru de protectie.

HYGOTRENDY GROUP detine certificatul ISO 9001:2016. Folosesc si adera la un sistem de management al calitatii in domeniul achizitionarii de bunuri pentru revanzare si consumabile complexe pentru curatare si igiena. Respecta cele mai inalte standarde in cooperare cu clientii si partenerii de afaceri. Apara in fiecare an certificatul de Companie de incredere.

Serviciile HYGOTRENDY

Livrari complete

Datorita unui portofoliu larg de produse, ofera aprovizionare cuprinzatoare de produse pentru curatarea, igiena si protectia lucratorilor din compania dumneavoastra.

Flota proprie de vehicule

Livreaza bunurile comandate cu propriile vehicule la adresa specificata de dumneavoastră si la ora specificata. In fiecare zi, 20 de dube parasesc depozitul. Livreaza in toată Republica Ceha si Slovacia. Datorita retelei extinse de parteneri CERVA GROUP din toata Europa, dacă sunteti interesat, asigura si livrari de marfuri in afara Republicii Cehe.

Livrare gratuita peste 2.500 CZK

Comenzile de peste 2.500 CZK fara TVA vor fi livrate gratuit in toata Republica Ceha si Slovacia.

Optimizarea costurilor personalizate

Propunerea solutiei ideale personalizate pentru compania dumneavoastra. Efectueaza o revizuire a costurilor dvs. existente pentru curatare, igiena si protectia angajatilor la locul de munca si va propun o optimizare adecvata.

Performanta de inlocuire

Angajeaza peste 60% dintre persoanele cu dizabilitati si datorita acestui lucru ofera asa-numitele beneficii de inlocuire. Puteti cumpara bunuri de inlocuire si astfel va îndepliniti obligatia legala.

Bonusuri si contracte de fidelitate

Ofera clientilor obisnuiti bonusuri pentru comenzile obisnuite si pentru abonamentele anuale in volumul convenit si pot beneficia si de preturi reduse pentru containere, dozatoare si standuri ale marcii Tork.

Oamenii HygoTrendy

O echipa profesionista de 25 de reprezentanti de vanzari va stau la dispozitie in domeniu. Comenzile dumneavoastra sunt gestionate de personal cu experienta din serviciul clienti. Acestia ofera servicii complete de pre-vanzare, consiliere, revizuiri si optimizare a costurilor.

Sidra are un obiectiv principal de a oferi clientilor o gama de produse de calitate la preturi competitive, si mai presus de toate sa fie un partener de incredere pentru clientii sai in domeniul echipamentelor individuale de protectie. Prin urmare, in selectia noastra de masti puteti gasi doar produse de incredere, care va vor proteja caile respiratorii.