Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
Standard
Filtreaza produse

Produsele producatorului FALL SAFE

FALL SAFE® este un producator de echipamente de protectie individuala cu sediul in Vila do Conde, Porto, Portugalia. Sunt specializati in sisteme de protectie impotriva caderii din 2003.

Compania este certificata pe IS09001:2015 si Regulamentul (UE) 2016/425. FALL SAFE® este constient de importanta produselor sale si de ceea ce reprezinta acestea in viata de zi cu zi a lucratorilor, folosind procese productive si administrative bine definite si structurate in manualul de calitate. Datorita amplasarii sale geografice, FALL SAFE® se bazeaza pe suportul acordat de entitati terte, cu scopuri tehnologice, cooperarea in dezvoltarea de noi produse si imbunatatirea proceselor de productie. Compania si-a imbunatatit continuu toate utilajele si tehnologiile aplicate, investind in cele care permit un control mai mare al calitatii produselor.

Viziunea FALL SAFE®

FALL SAFE® isi propune sa fie recunoscut pe piata mondiala de catre utilizatorii de echipamente de siguranta si protectie personala, pentru calitatea, siguranta si confortul produselor sale si pentru responsabilitatea fata de mediu. Dorim sa oferim solutii tehnologice care genereaza valoare pentru utilizator si anume produse cu marca FALL SAFE®.

Misiunea FALL SAFE®

Munca ta. Solutia noastra. 

Dezvoltati si produceti produse inovatoare si excelente, ghidate de principiile calitatii, eficientei, constientizarii sociale si de mediu. Ca o afacere de familie independenta, raspundeti rapid si flexibil la schimbari. 

Viziunea, pasiunea si mandria de succes sunt fortele noastre motrice.

PROIECTARE & DEZVOLTARE

FALL SAFE® este un sinonim pentru cea mai inalta calitate. Aceasta include nu numai modul in care dezvoltam produsele noastre, ci si modul in care le testam.

CONTROL DE CALITATE

Avem mare grija atunci cand alegem materia prima de inalta calitate. Laboratorul de control al calitatii (QC) FALL SAFE® testeaza o gama larga de materiale, produse si componente pentru a sustine cerintele de calitate ale produselor si materialelor FALL SAFE®, programele de asigurare a calitatii si nevoile de depanare. Testul de laborator al calitatii la standarde internationale si alte standarde de protectie impotriva caderii recunoscute.

FALL SAFE® este mult mai mult decat o simpla companie producatoare de echipamente de protectie impotriva caderii. Sunt adevarati inovatori si asa au fost de la bun inceput. Dezvolta noi echipamente care raspund provocarilor muncii de zi cu zi. Nevoile lucratorilor sunt transformate in produse relevante pentru protectia impotriva caderii si sunt aduse pe piata la fel de rapid si eficient. Nu fac asta doar intr-un birou de laborator. Adopta o abordare practica pentru dezvoltarea si imbunatatirea produselor, luand timp pe santier, ascultand profesionistii care folosesc echipamentele lor in fiecare zi. Se bazeaza pe feedback-ul utilizatorilor de echipamente FALL SAFE® si pe experientele din domeniu pentru a dezvolta produse care vor spori in cele din urma un confort si o siguranta mai ridicate.

Sidra vine cu o gama completa de produse de calitate la preturi competitive, si mai presus de toate sa fie un partener de incredere pentru clientii sai in domeniul echipamentelor individuale de protectie. Prin urmare, in selectia noastra de hamuri si accesorii puteti gasi doar produse de incredere. Seturile concepute pentru a lucra la inaltime includ hamuri, opritoare de cadere sau absorbitor de energie cu carabiniere. Potrivite pentru lucrari pe acoperisuri, platforme mobile, structuri din otel, stalpi si pentru majoritatea celorlalte activitati de lucru la inaltimi.