Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
mai mult... mai putin...
Culoare
Standard
Filtreaza produse

Produsele producatorului OS

DESPRE OTTO SCHACHNER NORDIC

Compania a fost fondata la Copenhaga in 1946 de Otto Schachner, care, cu pasiunea sa pentru fabricarea manusilor de protectie, a dezvoltat rapid afacerea pentru a deveni lider in productia de manusi de lucru. Dupa cativa ani, s-a mutat la Fredericia, unde numarul croitoreselor era la un moment dat de 120 de persoane.

In 1968, s-a stabilit primul parteneriat din China, iar respectul pentru cunostintele si experienta lui Otto a insemnat ca relatia si cooperarea s-au extins – atat de mult incat in ​​1999Strada Otto Schachner” a fost numita in provincia Guangdong – o recunoastere pe care doar cativa o invidiaza. Semnul si strada inca exista.

In 1985, gama a inceput sa se extinda pentru a include mai multe echipamente de protectie si a devenit rapid clar ca compania va deveni primul furnizor din Danemarca al gamei complete de echipamente de siguranta personala.

De-a lungul anilor, vanzarile au crescut nu numai in Danemarca, ci si in multe alte tari din Europa. Manusile lui Otto Schachner au fost de multi ani „intr-o clasa a lor”!

Ultima parte a productiei din Danemarca a fost finalizata in 2001, iar vechile masini de cusut au fost predate partenerilor din Orientul Indepartat – acestea puteau coase in pielea rezistenta folosita pentru manusile de calitate de la OS.

De-a lungul anilor, interesul pentru companie a devenit din ce in ce mai mare, iar acest lucru a dus la decizia in 2010 de a vinde afacerea catre Grupul CERVA, care, cu sediul central in Praga, crescuse pentru a deveni unul dintre cei mai mari jucatori din Europa in cadrul echipamentului personal de securitate. Dorinta CERVA GROUP de a avea un punct de plecare in Scandinavia a devenit realitate dupa achizitia lui Otto Schachner.

Viziune

A fi partenerul creator de valoare si cel mai inovator in PPE (Echipament de protectie personala).

Misiune

Prin cunostinte, sfaturi si instruire pentru produse pentru a asigura cea mai optima si functionala protectie a SANATATII DVS.

Valori 

Clienti si furnizori fericiti, multumiti. Angajati motivati si cel mai bun SERVICIU CLIENTI din lume.

Sidra vine cu o gama de produse de calitate la preturi competitive, si mai presus de toate sa fie un partener de incredere pentru clientii sai in domeniul echipamentelor individuale de protectie. Prin urmare, in selectia noastra de imbracaminte si manusi de protectie puteti gasi doar produse de incredere.