Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
Culoare
Filtreaza produse

Produsele producatorului Sidra

Sidra desfasoara o activitate continua de peste 25 ani, pentru a asigura servicii complete in scopul organizarii activitatilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca si al situatiilor de urgenta ale beneficiarilor sai, oferind atat toate elementele informative de sprijin, cat si acordarea de asistenta tehnica de specialitate pentru organizarea in conformitate cu prevederile legale a activitatilor din domeniul securitatii si sanatatii in munca si al situatiilor de urgenta.

Ne bazam pe o echipa de specialisti avand o formare profesionala completa, competente certificate precum si expertiza profesionala pentru fiecare din domenile de activitate, acest aspect fiind unul dintre pilonii cei mai importanti ai companiei.

Intreaga noastra activitate se bazeaza pe profesionalism, confidentialitate, promptitudine si respect.

De asemenea, punand accent pe calitatea serviciilor pe care le oferim, la inceputul anului 2016 am proiectat, implementat si certificat un sistem de management al calitatii in conformitate cu prevederile standardului SR EN ISO 9001:2015 Sisteme de management al calitatii.

Misiune. Viziune. Valori.

Misiune: Sa ne mentinem clientii intotdeauna multumiti, prin acordarea de servicii de cea mai inalta calitate, in concordanta deplina cu cerintele si asteptarile acestora si in totala conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Viziune: Sa fim cei mai buni, prin dezvoltarea si imbunatatirea continua a indelungatei noastre expertize profesionale.

Valori: Valorile noastre sunt o asociere de profesionalism, dedicatie, colaborare, integritate si excelenta in acordarea de servicii de calitate.

Sidra vine cu o gama larga de produse de calitate la preturi competitive, si mai presus de toate sa fie un partener de incredere pentru clientii sai in domeniul echipamentelor individuale de protectie, dar si in randul indicatoarelor din autocolant, PVC sau alte materiale de calitate. Te ajutam sa faci alegerea corecta a semnalizariii, simbolurilor, pictogramelor, dimensiunilor si materialelor adecvate pentru panourile si indicatoarele de protectia muncii. Pe langa produsele mentionate mai sus, venim in sprijinul dumneavoastra cu fise de instruire de cea mai inalta calitate: SSM, PSI si dosare medicale + anexe.

Sunt 158 produse.

Se afiseaza 1-40 din 158 produs(e)