Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
mai mult... mai putin...
Culoare
mai mult... mai putin...
Standard
mai mult... mai putin...
Model
Filtreaza produse

Produsele producatorului Cerva

Cerva Group - simbolul securitatii si confortului la locul de munca

Cerva Group este simbolul securitatii si confortului la locul de munca din 1991. Mai mult, echipamentele individuale de protectie Cerva sunt adaptate fiecarei profesii in parte deoarece expertii evalueaza riscurile potentiale la locul de munca.

Printr-un sistem de achizitii repetate si extindere continua, in grupul Cerva apar treptat si alte branduri.

Panda, 3M, Fridrich&Fridrich, Australian Line sau Knoxfield sunt doar cateva dintre acetea.

14 sucursale, 1058 de angajati, o cifra de afaceri anuala de 6 miliarde CZK si clienti multumiti in 63 de tari.

Cei 5 piloni pe care s-a construit compania:

Siguranta pe primul loc

Echipamentele de lucru Hi-Vis sunt vizibile in conditii de ceata de la cateva sute de metri departare, iar genunchierele sunt recomandate in timpul lucrului de multi medici. Toate echipamentele dorite sunt conforme cu standardele internationale privind securitatea.

Din cap pana in picioare

Incaltaminte, pantaloni, jachete, tricouri, jachete sport, pulovere, manusi, casti, ochelari de protectie si alte accesorii. CERVA ofera toate produsele pentru a asigura nivelul cel mai inalt de securitate la locul de munca.

Echipament de lucru adaptat pentru fiecare profesie

Expertii CERVA evalueaza riscurile potentiale si nevoile la locul de munca. Talpa bocancilor de sudura rezista la temperaturi de pana la 300°C, in timp ce combinezoanele special concepute pentru chimisti pot face fata substantelor chimice iritante sau chiar particulelor radioactive.

Confortul este cel mai important 

Dezvoltarea echipamentului individual de protectie CERVA reprezinta munca expertilor si designerilor. Asadar, echipamentul de lucru arata bine, este confortabil si nu impiedica miscarile in timpul lucrului.

Devansarea prezentului 

La sediul din Praga, se fac in fiecare an produse din materiale noi, aproape revolutionare. Numai in acest an au conceput 365 de produse noi si lista este inca deschisa.

Tinte strategice

Doresc sa furnizeze o valoare cu o crestere sustenabila actionarilor, clientilor, angajatilor si comunitatilor in care activeaza

Sa dezvolte o crestere sustenabila si o afacere profitabila

Sa asigure in permanenta satisfactia clientilor prin imbunatatirea continua a serviciilor.

Sa inteleaga cerintele pietii, sa creeze in permanenta produse inovatoare si solutii de marketing bazate pe acestea.

Sa asigure educatia, dezvoltarea si motivarea angajatilor.

Sa influenteze si sa imbunatateasca constientizarea la nivel general a riscurilor profesionale si a nevoii de echipamente individuale de protectie.

Misiunea Cerva

Sanatatea si siguranta sunt atat de importante incat nu pot fi exprimate sau inlocuite cu nicio suma. Cerva ofera o gama de echipamente de protectie personala de calitate, fabricate special pentru eficienta a celui mai de pret bun: SANATATEA!

 

Sidra - distribuitor Cerva Sibiu

In calitate de furnizor Cerva in Sibiu, Sidra va ofera o gama extinsa de produse: incaltaminte, pantaloni, jachete, tricouri, jachete sport, manusi, casti, ochelari de protectie, aparate pentru protectia respiratiei si altele - care protejeaza sanatatea si usureaza munca pentru mii de lucratori din toate domeniile de activitate. 

Sunt 638 produse.

Se afiseaza 1-40 din 638 produs(e)