Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
Culoare
Standard
Filtreaza produse

Produsele producatorului Bekina

Bekina Boots este o companie belgiana de familie din Kluisbergen care dezvolta si produce cizme inovatoare fabricate din NEOTANE, un material poliuretanic dezvoltat intern. Infiintata in 1962, devine de atunci un producator international specializat in cizme de agrement, precum si cizme de siguranta pentru sectoarele agricole, pescuit, proces alimentar si industrial.

Cele mai bune cizme din lume se realizeaza doar daca pui maiestria mai presus de orice. Este ceea ce a determinat afacerea de familie sa caute intotdeauna o cale mai buna, de-a lungul existentei sale de 60 de ani. Cu fiecare noua generatie, au condus inovatia cu un pas mai departe pentru a face fata provocarilor fiecarei noi generatii de clienti. De la fermieri care poarta cizme Bekina pentru a-si asigura atat picioarele, cat si sarcinile zilnice. Pentru pescarii care stau ferm pe punte, gata sa debarce captura zilei. Lucratori din alimentatie care solicita cele mai inalte standarde de siguranta si igiena. Si chiar amatori seriosi care apreciaza calitatea profesionala. In orice profesie, in orice aplicatie, dezvolta cele mai bune ghete posibile. Pentru ca oricine le poarta sa isi aplice propriul mestesug in totala siguranta, confort si incredere.

Bekina dedica maiestria belgiana pentru a adauga valoare durabila la fiecare pas. De aceea au ales cu hotarare poliuretanul inca de la inceput. Acest material de inalta calitate asigura ca ghetele Bekina dureaza de pana la 4 ori mai mult. Facandu-le o investitie solida pentru clienti, reducand in acelasi timp drastic amprenta productiei, transportului si deseurilor.

Tehnologia NEOTANE

NEOTANE este un poliuretan de inalta calitate dezvoltat special in laboratorul specializat Bekina. Structura poliuretanului consta in mici bule de aer. Acest lucru face ca cizmele de lucru sa fie mai usoare: cizmele de lucru NEOTANE sunt cu 40% mai usoare decat cizmele din cauciuc sau PVC. Acest lucru le face mult mai confortabile de purtat si previne oboseala picioarelor.

neotane_technology.jpg 

Caracteristicile NEOTANE

Piele sigilata: puternica si impermeabila la exterior

Structura minuscula cu bule de aer: usoara si izolatoare

Proces termic autoreglabil la interior

Sidra sustine siguranta si confortul clientilor sai, punand la dispozitie modelul de cizme de protectie marca Bekina Boots, potrivite pentru orice domeniu de activitate: Bekina STEPLITE EasyGrip PU S5.

Astfel, beneficiati de produse de calitate, durabile, sigure și confortabile, cu un raport excelent calitate-pret, mereu la dispozitie sa ofere totul in fiecare zi, in cele mai extreme si mai diverse conditii de munca. Cu cizmele Bekina puteti lucra ore indelungate, au rezistenta ridicata la ulei, benzina, grasime.