Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
Culoare
Standard
Filtreaza produse

Produsele producatorului Portwest

Portwest este un producator global si inovator de imbracaminte de lucru, imbracaminte de siguranta si EIP. Infiintata in 1904, Portwest are astazi o retea de distributie globala si personal de servicii pentru clienti in peste 130 de tari. Compania este o afacere de familie si continua sa fie condusa de a 3-a generatie a familiei Hughes, iar din 2015 a 4-a generatie a familiei s-a alaturat afacerii. Productia si designul inovator de catre o echipa interna de experti se afla in centrul avantajului Portwest.

Cu peste 5.100 de angajati in intreaga lume, Portwest are o echipa de designeri de clasa mondiala, specializati in imbracaminte de lucru rezistente la flacara si de inalta vizibilitate, protectie pentru maini si picioare, echipamente de protectie individuala si tehnologie de purtare. Lideri de piata in materie de siguranta, echipa premiata a Portwest cerceteaza in mod constant cele mai recente tendinte si inovatii care satisfac si depasesc nevoile clientilor.

Catalogul Portwest de 848 de pagini este disponibil in 28 de limbi si include peste 1350 de stiluri de siguranta, asigurand ca Portwest are acoperirea industriei dumneavoastra pentru toate cerintele privind imbracamintea de siguranta.

Portwest detine patru fabrici ultramoderne in Bangladesh, Myanmar, Italia si Albania, oferind control deplin asupra calitatii exceptionale, a timpilor de livrare si a aprovizionarii etice. Reputatia Portwest pentru know-how tehnic, implementare riguroasa si atentie la stil si detalii este bine dovedita. Culorile consistente, calitatile tesaturilor, potrivirea buna si preturile competitive sunt luate ca date de catre clienti. Portwest sunt specialisti in protectia impotriva pericolelor, inclusiv flacara, arc electric, chimic, metal topit, caldura, frig, vizibilitate, ploaie si ESD.

Cu birouri de vanzari in 8 locatii globale (Marea Britanie, SUA, Australia, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Italia, Spania si Polonia) si personalul de asistenta pentru clienti in 130 de tari asigura un serviciu de clienti de neegalat. In plus, Portwest are 8 depozite internationale (Marea Britanie, SUA, Australia, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Italia, Spania si Polonia) cu o rata de umplere a liniilor de 96%, garantand niveluri excelente de stoc in orice moment. Portwest ofera o propunere fara risc intr-o industrie in care siguranta este primordiala.

Portwest asculta cu atentie clientii si imbunatateste continuu gamele prin dezvoltarea de noi materiale si caracteristici inovatoare. Colectiile extinse si unice de incaltaminte de protectie, manusi de lucru si echipamente individuale de protectie protejeaza oameni din intreaga lumea in diverse industrii, cum ar fi petrol si gaze, sudura, minerit, agricultura, transport, chimie, constructii, depozitare, productie si multe altele.

Compania are o pozitie unica pentru a oferi imbunatatiri de calitate si reduceri de costuri in fiecare etapa de productie si distributie pe care clientii lor au asteptat-o. Portwest are o echipa larga de specialisti in proiectarea produselor, specializati in rezistenta la flacara, vizibilitate ridicata, imbracaminte de lucru, incaltaminte de protectie, protectie a mainilor si echipament de protectie personala. Portwest vinde numai distribuitorilor. Scopul lor este de a oferi clientilor o singura sursa de siguranta, sustinuta de ''Produsul Portwest Promis'' de o mai buna calitate, serviciu si valoare.