Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
Standard
Filtreaza produse

Produsele producatorului Skylotec

SKYLOTEC este una dintre marcile de top din lume pentru echipamente de protectie. Compania de familie, care dezvolta si produce solutii de protectie impotriva caderii in Germania de peste 70 de ani, ofera o gama extinsa de produse - de la hamuri si casti pana la snururi si franghii de sustinere pana la echipamente de salvare. Utilizatorii din domeniul muncii industriale la inaltime, echipele de salvare si organizatiile de ajutorare, alpinismul si alpinismul sportiv se bazeaza pe acest echipament.

La inceputul anului 2020, SKYLOTEC si-a extins gama pentru a include protectie respiratorie usoara si de atunci a produs masti OP si FFP2 pentru piata utilizatorilor profesionisti. SKYLOTEC mizeaza pe o filozofie a calitatii care a influentat inca de la infiintarea sa in 1947: marca reprezinta echipamente care combina siguranta, functionalitatea, aplicarea usor de utilizat si un nivel ridicat de confort la purtare. SKYLOTEC se bazeaza pe zeci de ani de experienta in productia de echipamente de protectie, sisteme corespunzatoare de asigurare a calitatii, materii prime din Germania si UE si contracte pe termen lung cu furnizori europeni. Acest lucru creeaza securitatea aprovizionarii si, in acelasi timp, reprezinta un angajament clar fata de Europa ca locatie de afaceri.

Odata cu preluarea marcii „Climbing Technology” din Italia, care este cunoscuta la nivel mondial in alpinismul alpin si escalada sportiva, in 2021 si achizitionarea „ActSafe”, liderul de piata pentru trolii cu franghie cu motor, SKYLOTEC si-a extins capacitatile si competente in dezvoltare si productie - si a dobandit expertiza suplimentara in interesul clientilor sai. Intre timp, compania are in prezent aproximativ 950 de angajati in intreaga lume si are 9 unitati de productie proprii in Germania, Italia, Ungaria, Romania, Suedia si Slovenia, precum si filiale in intreaga lume si este reprezentata in peste 100 de tari.

Sistemele de asigurare a calitatii ale SKYLOTEC GmbH indeplinesc cerintele regulamentului european privind echipamentele de protectie (UE) 2016-425 modulul D. Sistemele de management ale SKYLOTEC GmbH indeplinesc cerintele standardelor si reglementarilor recunoscute la nivel international, cum ar fi ISO 9001. Acest lucru se aplica si la sistemele de management ale SKYLOTEC Nordic AB, care indeplinesc, de asemenea, cerintele standardelor si reglementarilor recunoscute international, cum ar fi ISO 9001.

Sidra vine cu o gama larga de produse de calitate la preturi competitive, si mai presus de toate sa fie un partener de incredere pentru clientii sai in domeniul echipamentelor individuale de protectie. Prin urmare, in subcategoria ,,Protectia impotriva caderii''
puteti gasi doar produse de incredere, de la hamuri de siguranta pana la accesorii pentru ham.