Produsele producatorului Secura

SECURA B.C. este producatorul echipamentului individual de protectie. Este specializata in productia de echipamente de protectie respiratorie, manusi electroizolante, produse de protectie a mainilor, filtre si materiale filtrante pentru filtrarea lichidelor in aplicatii industriale si casnice.

Dupa mai bine de 30 de ani de prezenta pe piata, compania mentine productia la cel mai inalt nivel, imbunatatind constant calitatea produselor fabricate. Datorita utilizarii celei mai noi tehnologii de proces de productie si expertizei, experientei si sprijinului echipei sale instruite SECURA B.C. este unul dintre liderii de piata ai sectorului Sanatatii si Sigurantei din Polonia de multi ani.

Atunci cand isi proiecteaza produsele, se straduiesc spre perfectiune, pentru ca stiu ca protectia vietii si sanatatii umane este o sarcina in care nu exista loc de eroare.

Valorile SECURA B.C.

Misiune

SECURA isi propune sa ofere clientilor cele mai bune rezultate prin angajamentul clientilor, expertiza atenta la costuri si lucru in echipa atent.

Inovatie 

Folosind expertiza si experienta echipei, precum si utilizarea celei mai noi tehnologii, SECURA se straduieste pentru imbunatatirea continua.

Calitate 

Livrand intotdeauna produse de inalta calitate SECURA si-a creat propria echipa de testare a calitatii, care lucreaza in laboratoarele SECURA.

Certificare 

SECURA are Certificat pentru Sistemul de Management al Calitatii conform PN-EN ISO 9001:2015, codul NCAGE (Entitate Comerciala si Guvernamentala NATO). Toate produsele indeplinesc cerintele Comunitatilor Europene.