Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
mai mult... mai putin...
Culoare
mai mult... mai putin...
Standard
mai mult... mai putin...
Model
Filtreaza produse

Produsele producatorului Fridrich&Fridrich

fridrich&fridrich.png

Pretul, pretul si iar pretul. De cele mai multe ori, este unul dintre criteriile principale la achizitionarea unui produs din oferta de echipamente de protectie de pe piata. Valoarea adaugata sub forma serviciilor asociate sau altor servicii de asistenta nu este inclusa in cerere. Sa presupunem ca unul dintre clientii dvs. are nevoie de produse certificate in conditii de discount - in zilele noastre, este probabil una dintre conditiile cele mai des intalnite. Cu siguranta, fiecare dintre dvs. s-a confruntat cu aceasta situatie atunci cand a participat la licitatii mari sau a negociat comenzi cu volum mare.
Va oferim o solutie. Luptam pentru cel mai bun pret. Acesta este moto-ul marcii Fridrich&Fridrich si al intregii sale colectii de produse.

Colectia Fridrich&Fridrich a fost dezvoltata pe baza cerintelor pietei, avand ca obiectiv satisfacerea necesitatilor clientului, in cadrul licitatiilor sau comenzilor cu volum mare.
Portofoliul acestei marci consta in imbracaminte si incaltaminte de lucru, manusi si ochelari de protectie, precum si casti fonoizolante. Sortimentul de produse este astfel conceput pentru ca dvs. sa puteti satisface necesitatile complete ale oricarui client, in materie de echipamente de protectie, atat pentru vara, cat si pentru iarna.

Datorita ofertei noastre largi, va puteti imbraca din cap pana in picioare in imbracaminte de lucru de calitate si confortabila, care are o varietate de utilizari, ajuta la minimizarea riscului de ranire la locul de munca si va poate proteja de conditiile climatice. Pe langa calitatea si confortul imbracamintei noastre de lucru, veti aprecia cu siguranta designul modern care le permite sa fie utilizate nu numai la locul de munca, ci si in alte activitati.