Categorii produse

Filtreaza produse

Categorii
Pret
lei lei
Branduri
mai mult... mai putin...
Culoare
mai mult... mai putin...
Industrie
mai mult... mai putin...
Greutate
mai mult... mai putin...
Standard
mai mult... mai putin...
Palm material
mai mult... mai putin...
Material pentru captuseala manusilor
Material de intarire
Tesatura invelis exterior
mai mult... mai putin...
Tesatura de contrast
mai mult... mai putin...
Material bombeu
Material superior
mai mult... mai putin...
Material talpa
mai mult... mai putin...
Cord material
Antifoane interne
Material casca
Protectie
Cantitate agent de stingere
Protectia mainilor
Filtreaza produse

Acasa

Subcategorii

 • Echipamente protectia...

  Sidra iti pune la dispozitie o gama variata de imbracaminte si echipamente de protectie, toate in conformitate cu normele de protectie a muncii. 

  Descopera acum Pantaloni si salopete, Jachete si paltoane, Combinezoane si Costume de lucru, tot ce ai nevoie pentru un echipament de lucru sigur si adecvat. 

  Hainele de protectie in constructii sunt potrivite pentru orice calificare: dulgheri, fierari, zidari, etc.

 • Echipamente PSI

  Stingatoarele sunt mijloace de prima interventie. Ele ajuta la stingerea unui focar mic sau la tinerea sub control al acestuia pana la sosirea pompierilor. Stingatoarele de incendiu sunt construite din metal, au in componenta lor subansamble de refulare a agentului de stingere si de mentinere a presiunii interioare.

 • Semne si indicatoare

  Sidra iti pune la dispozitie o gama variata de semne si indicatoare din autocolant, PVC sau alte materiale de calitate. Te ajutam sa faci alegerea corecta a semnalizariii, simbolurilor, pictogramelor, dimensiunilor si materialelor adecvate pentru panourile si indicatoarele de protectia muncii.

 • Dezinfectanti

  In aceasta categorie gasiti o gama variata de dezinfectanti instrumente, dezinfectanti maini profesionali si dezinfectanti suprafete. Toate articolele noastre sunt supuse unui control strict al calitatii si respecta standardele Uniunii Europene. Alege dezinfectanti de calitate si bucura-te de un mediu de lucru curat, steril, lipsit de microbi, bacterii, virusuri si fungi.

 • Unitate protejata
 • Fise de instruire

  In aceasta categorie o sa regasiti fise de instruire privind securitatea si sanatatea in munca (SSM), situatiile de urgenta (PSI) si dosare medicale + anexe.

 • Truse prim-ajutor

  Trusele sanitare sunt destinate pentru dotarea posturilor in scopul acordarii de prim ajutor si respecta prevederile Ordinului Ministrului Sanatatii si Familiei, termen de valabilitate minim 24 de luni. O sa regasiti mai jos truse sanitare de prim ajutor marca PRIMA, DIN 13164 (omologate la nivel international) si truse de urgenta pentru cabinetele stomatologice.

Sunt 2083 produse.

Se afiseaza 1-40 din 2083 produs(e)