Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
Culoare
Standard
Filtreaza produse

Produsele producatorului 3M

Istoria 3M

Aici, istoria inspira viitorul.

In urma cu mai bine de un secol, 3M a inceput ca o intreprindere miniera la scara mica in Minnesota de Nord, numita apoi Minnesota Mining and Manufacturing Company. Acum o putere globala, produsele imbunatatesc viata de zi cu zi a oamenilor din intreaga lume.

Dar succesul si longevitatea nu au fost evidente de la inceput. Au incercat. Au esuat. Au incercat ceva nou. Au repetat ciclul. Inovatia si perseverenta i-au determinat pe fondatorii 3M sa continue sa conduca 3M astazi.

De la inceputurile umile

Cand 3M a inceput in 1902, cei cinci fondatori aveau un obiectiv simplu: sa extraga corindon, un mineral ideal pentru fabricarea hartiei abrazive si a discurilor de slefuit. Se pare ca ceea ce ei credeau ca este corindonul a fost intr-adevar un alt mineral de calitate scazuta numit anortosit.

Descoperirea mineralului de proasta calitate ar fi putut duce la incetarea timpurie a companiei in curs de dezvoltare, dar fondatorii au persistat. De ce? Pentru ca in primul an s-a nascut ceva mai important: spiritul de inovatie si colaborare care formeaza astazi fundamentul 3M. Asa ca, in loc sa renunte, au apelat la diferite materiale, le-au aplicat altor produse, au castigat increderea unor investitori importanti si au acumulat vanzari incetul cu incetul.

Inovațiite stiintifice, tehnice si de marketing au produs succes peste succes de-a lungul anilor, facand in cele din urma 3M un nume constant pe lista Fortune 500. Astazi, peste 60.000 de produse 3M sunt folosite in case, afaceri, scoli, spitale si alte industrii. O treime din vanzari provin din produse inventate in ultimii cinci ani, datorita inovatiilor de la miile de cercetatori si oameni de stiinta.

Cu operatiuni corporative in 70 de tari si vanzari in 200, creeaza tehnologia si produsele care promoveaza fiecare companie, imbunatatesc fiecare casa si imbunătățesc fiecare viata.

History of 3M.png

Inceputurile 3M au fost umile, insa dupa mai bine de 100 de ani, au invatat sa stapaneasca stiinta. In fiecare zi la 3M, se invata a se explora, conecta si inventa. Iar acum deschid usa pentru a arata lumii modalitatile unice, multidimensionale, in care stiinta 3M va poate schimba viata.

Reduc greutatea liniilor de electricitate, astfel incat acestea sa poata transporta mai multa putere electrica catre mai multi oameni. Ajuta producatorii sa consume mai putin, in timp ce produc mai mult. Automatizeaza datele medicale, astfel incat informatiile potrivite sa ajunga la oamenii potriviti. La nivel global, 3M ajuta companiile si oamenii sa obtina succes in fiecare zi. Si totul in timp ce contribuie la adevarata dezvoltare globala sustenabila, prin solutiile de protectie a mediului, responsabilitatea corporativa si sociala, alaturi de progresul economic. Aplica stiinta pentru a crea un impact real in viata fiecarei persoane din lume.