Produsele producatorului CleanSpace

CleanSpace este definitia inovatiei si a calitatii, combinand expertiza de clasa mondiala cu formarea si asistenta continua. Infiintata in 2009 de o echipa de ingineri ai dispozitivelor medicale de talie mondiala, cu viziunea de a face protectia respiratorie sigura, purtabila si usor de utilizat.

Activ in peste 36 de tari, CleanSpace lucreaza cu clientii pentru a asigura si menține siguranta si satisfactia maxima. Dedicati calitatii si fiabilitatii produselor, construim relatii de incredere si integritate, astfel incat utilizatorii mastilor noastre respiratorii sa se simta informati, echipati si sprijiniti.

Echipa CleanSpace inoveaza continuu si raspunde nevoilor industriei la nivel global si gaseste solutii la provocarile si preocuparile de zi cu zi ale celor care lucreaza in medii potential periculoase.

SIGUR: Respirator sigur cu presiune pozitiva, complet certificat, cu eficienta de filtrare P3 TM3, asigurand protectie maxima la locul de munca. Durata de functionare pana la 8 ore.

PURTABIL: Usor de purtat; fara efort si confortabil. Fara furtunuri sau pachete de baterii montate ingreunand masca. Designul usor premiat (500 g) ofera aer curat si proaspat pentru o tura completa.

INTELIGENT: dur, fiabil, rentabil; fara service sau intretinere si usor de curatat; un sistem simplu cu un singur buton; designul compact CleanSpace ofera compatibilitate cu alte EIP.

Misiunea CleanSpace

- Pentru a inova si a dezvolta protectia respiratorie care va schimba viata.

- Pentru a construi o reputatie de calitate, integritate si eficacitate.

- Pentru a imbunatati viata de zi cu zi a clientilor nostri.

- Sa imbratiseze progresele tehnologice pentru a permite progrese mai mari ale sanatatii si echipamentelor respiratorii.