Categorii produse

Filtreaza produse

Categorii
Pret
lei lei
Branduri
mai mult... mai putin...
Culoare
mai mult... mai putin...
Industrie
Standard
mai mult... mai putin...
Palm material
mai mult... mai putin...
Material pentru captuseala manusilor
Material de intarire
Protectia mainilor
Filtreaza produse

Protectia mainilor

Manusi de lucru durabile care rezista chiar si în cele mai solicitante conditii de lucru. Dezvoltam si vindem manusi rezistente la riscurile implicate de procedurile mecanice si chimice, manusi anti-taiere, manusi rezistente la agenti chimici si manusi de sudura. Gama noastra de manusi include, de asemenea, manusi concepute pentru a oferi protectie in cazul temperaturilor extreme sau a pericolelor speciale, cum ar fi vibratiile, electricitatea statica sau atunci cand se folosesc cutitele de macelarie.

Protectia mainilor

Subcategorii

 • Imersate si acoperite...

  Manusile de lucru textile imersate sau invelite cu un strat subtire de nitril, poliuretan, latex sau PVC.

 • Piele

  Manusile de lucru din piele sunt fabricate din bucati de piele de bovina, piele de bovina nespaltuita sau din alte combinatii de piele. Puteti alege dintr-o gama larga de manusi de lucru din piele.

 • Piele combinata

  Manusile de lucru rezistente fabricate prin combinarea pielii de calitate cu materiale naturale sau sintetice.

 • Textile

  Manusile de lucru textile sunt fabricate din fibre naturale si sintetice. Acestea nu ofera o rezistenta mecanica maxima, pe de alta parte, ofera o buna dexteritate.

 • De unica folosinta

  Manusile de unica folosinta sunt destinate pentru o singura utilizare. Beneficiul principal si limitarea utilizarii sunt date de grosimea materialului. Aceste manusi sunt foarte subtiri pentru a asigura o sensibilitate excelenta la atingere. Acestea pot fi folosite in diferite scopuri profesionale, de exemplu, unele tipuri pot fi folosite in industria alimentara. Acestea sunt ambalate de obicei in cutii de 100 de bucati. Aveti posibilitatea de a alege din manusile chimice fabricate din nitril, latex sau elastomer termoplastic.

 • Chimice

  Alegeti dintr-o gama larga de manusi de unica folosinta rezistente la substante chimice si manusi rezistente la substante chimice din punct de vedere mecanic.

 • Accesorii

  Accesorii pentru manusi de lucru. Alegeti dintr-o gama larga de accesorii pentru manusi de lucru, inclusiv cleme pentru manusi, conectori pentru manusi chimice si manechini.

 • Otel

  Manusile din metal anti-taiere fabricate din inele din otel inoxidabil, cu benzi din material reglabil si protectie maxima impotriva taieturilor, potrivite pentru macelari.

Sunt 281 produse.

Se afiseaza 1-40 din 281 produs(e)