Categorii produse

Filtreaza produse

Categorii
Pret
lei lei
Branduri
mai mult... mai putin...
Industrie
Standard
mai mult... mai putin...
Filtreaza produse

Protectia impotriva caderii

Alegeti dintre produsele destinate lucrarilor la inaltimi sau peste adancimi. Selectia si combinatia lor corecta depind de riscurile asociate locului de muncă. Va putem oferi combinatia potrivita de hamuri si alte produse concepute pentru a proteja impotriva caderilor, in functie de specificul locului dvs. de munca.

Protectia impotriva caderii

Subcategorii

 • Seturi pentru lucrari...

  Seturile concepute pentru a lucra la inaltime includ hamuri, opritoare de cadere sau absorbitor de energie cu carabiniere. Potrivite pentru lucrari pe acoperisuri, platforme mobile, structuri din otel, stalpi si pentru majoritatea celorlalte activitati de lucru la inaltimi.

 • Hamuri

  Hamurile sunt utilizate pentru oprirea caderii, pozitionarea la locul de munca si pentru lucrarile de acces la franghie. Hamurile sunt fabricate in conformitate cu EN 361.

 • Accesorii pentru ham

  Alegeti dintr-o gama larga de sisteme retractabile conform EN 360, opritoare de cadere conform EN 353-2, mijloace de legatura utilizate ca dispozitiv de conectare intre hamul lucratorului si un echipament de ancorare, amortizoare de cadere folosite pentru a reduce forta de impact exercitata aspura corpului uman dupa un stop de cadere, reduce riscul de ranire in caz de cadere si sunt fabricate in conformitate cu EN 355. Dispozitivele de ancorare servesc la crearea unui punct de ancorare suficient de durabil la care lucratorii isi pot conecta hamurile de corp folosind mijloacele de legatura. Carabinierele sunt elemente care conecteaza in siguranta parti individuale ale sistemului de oprire a caderii. Carabinierele sunt fabricate in conformitate cu EN 362.

 • Altele

  Diverse accesorii pentru lucrul la inaltimi sau deasupra adancimilor, cum ar fi suporturi pentru scule, genti, rucsaci si pungi pentru echipamente de lucru la inaltime.

Sunt 144 produse.

Se afiseaza 1-40 din 144 produs(e)