Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
Culoare
Standard
Filtreaza produse

Produsele producatorului Assent

assent.png

Consumabile Assent, printre altele: pantaloni de lucru, hanorace si jachete - Tot ceea ce va asteptati de la imbracamintea de lucru. Assent face colectii care sunt fabricate si aprobate pentru industrie. 

Imbracamintea de lucru Assent este de aceeasi inalta calitate ca intotdeauna. Datorita articulatiilor intermediare elastice si lungimii reglabile, hainele de lucru sunt potrivite chiar si pentru cele mai solicitante sarcini.

Imbracaminte de lucru conceputa de tine

Au intrebat – faiantar, zidar, zugrav, dulgher, tamplar si instalator –pentru a afla ce asteptari ai de la imbracamintea ta de lucru. Pe baza dorintelor tale, au realizat o colectie de imbracaminte de lucru Assent: singura imbracaminte de lucru creata chiar de muncitori.

Rezultatul: pantaloni de lucru cu cusaturi triple si genunchiere care vor rezista ani de zile. Cu atat de multe buzunare, iti va incapea tot ce ai nevoie in ele. Cu un design atat de atragator, le poti purta cu usurinta la cumparaturi sau cand iesi la o bere si nimeni nu va sti ca lucrezi si in ele.

Colectia Assent include si jachete, hanorace, tricouri, palarii, sosete, curele.. pur si simplu tot ce ai nevoie pentru o munca. Majoritatea articolelor de imbracaminte sunt cusute in 310g/m² si in asa fel incat sa se potrivească si marimii corpului. De aceea, pantalonii au benzi elastice si lungime reglabila.

Banda elastica in talie
Dimensiunile corpului variaza - talia cuiva poate fi de 80 cm, altele pot fi de 120 cm. Datorita centurii elastice, pantalonii se potrivesc oricui.

Cusaturi triple
Cusaturile durabile ale picioarelor vor rezista oricarei miscari - ghemuit, ingenunchiat sau orice alta actiune rapida.

Buzunare detasabile
Cand va fi nevoie, vor fi acolo. Cand nu, nu va vor sta in cale

Assent - Cerva Group -.png