Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
mai mult... mai putin...
Culoare
Standard
mai mult... mai putin...
Filtreaza produse

Produsele producatorului SIOEN

Sioen Apparel este inovatorul numarul unu in domeniul imbracamintei de protectie de inalta calitate. In segmentul sau „industrie”, Sioen Apparel este lider de piata europeana. Piatra de temelie a organizatiei este departamentul de cercetare si dezvoltare cu 129 de angajati. Investesc puternic in cercetarea si dezvoltarea de produse noi, revolutionare.

Odata cu adaugarea recenta a colectiei de imbracaminte de lucru multi-norma, au completat gama de produse. In acest fel, se apropie de clienti in calitate de furnizor de solutii profesionale integrale de imbracaminte de protectie.

Imbracaminte de protectie de inalta calitate

Sioen Apparel se concentreaza pe imbracaminte de protectie profesionala de inalta calitate, imbracaminte de protectie specializata si imbracaminte de agrement cu eticheta privata. In domeniul sau, Sioen Apparel este lider de piata europeana, activeaza in peste 80 de tari, are peste 2800 de angajati in 8 fabrici.

Face parte din industria Sioen

Sioen Apparel este una dintre cele trei divizii ale industriei Sioen (fondata in 1960). In afara de Sioen Apparel, exista alte doua divizii: Sioen Coating, lider mondial in textile tehnice acoperite si Sioen Chemicals, specializată in chimicale fine.

Responsabilitatea sociala corporativa a Sioen

Impreuna putem schimba lumea. Prin imbunatatirea continua a tuturor aspectelor sustenabilitatii, ca parte integranta a strategie lor si a ceea ce face fiecare angajat din companiile Sioen in fiecare zi, zi de zi.

Fiind o mare companie internaționala, sunt constienti de responsabilitatile sociale, de mediu si economice in societate. Prin urmare, Responsabilitatea Sociala Corporativa este o parte integranta a strategiei companiei Sioen.

Responsabilitatea sociala corporativa se refera la „responsabilitatea pe care o are o companie atunci cand vine vorba de efectele pe care le are asupra societatii, tinand cont de considerentele sociale, de mediu si economice in managementul general” (sursa). Pe site-ul Sioen dedicat Responsabilitatii Sociale Corporative (CSR) puteti gasi numeroasele actiuni in care este implicata Sioen. Acestea includ sponsorizari, produse durabile, asociatiile-umbrela din care fac parte si certificatele pe care le detin, printre altele.
protectie.png

Abordarea Sioen CSR

Abordarea CSR se bazeaza pe patru puncte de vedere diferite. Prima este cele 17 obiective de dezvoltare durabila (ODD) ale Națiunilor Unite, care abordeaza provocarile globale cu care se confrunta, inclusiv saracia, inegalitatea, schimbarile climatice, degradarea mediului, pacea si nedreptatea. A doua vedere se bazeaza pe cadrul Triple Bottom Line: Oameni, Prosperitate si Planeta. Au adaugat inca doi „P”: Parteneriat si Pace. Aceasta abordare a celor 5 P ajuta sa masoare afacerea cand vine vorba de durabilitate.

Pentru a treia vedere, au selectat cinci subiecte pe care le numesc punctele focale Sioen. Subiectele carora le acorda o atentie sporita sunt: energie, deseuri, produse durabile, acreditari si resurse umane. Viziunea finala se concentreaza pe certificate, abonamente si premii. Ele reflecta dedicarea fata de teme legate de CSR si demonstreaza ca ceea ce pretind nu sunt doar cuvinte goale.

Protectie surprinzator de buna. Vizibilitatea imbunatatita reduce considerabil rata accidentelor. Produsele hi-vis te vor face sa sari din orice mediu, zi si noapte.

Hainele de mare vizibilitate se caracterizeaza prin culoarea lor fluorescenta in combinatie cu dungi reflectorizante. Culoarea fluorescenta precum portocaliu hi-vis, galben hi-vis si rosu hi-vis, atrage atentia si este usor de distins in timpul zilei, indiferent de conditiile de iluminare. Benzile reflectorizante imbunatatesc si mai mult vizibilitatea, mai ales in intuneric, deoarece capteaza lumina de la sursele de lumina externe (de exemplu, farurile) si o reflecta. Folosesc doar cele mai bune materiale fluorescente si reflectorizante pentru gama vasta de haine de inalta vizibilitate pentru a le asigura durabilitatea.

Veti gasi in gama Sioen hi-vis o gama larga de produse, de la tricouri, fleece si softshell pana la jachete de ploaie, astfel incat sa va asigurati ca va puteti imbraca in hi-vis din interior spre exterior. In acest fel, iti poti adapta cu incredere hainele la conditiile meteorologice, deoarece vei purta hi-vis in fiecare strat al tinutei tale.

Articolele de inalta vizibilitate sunt in conformitate cu noul EN ISO 20471.

„Protectie prin inovare” tradus in produse durabile
Contributia la consumul si productia durabile începe cu producerea de produse durabile care au un impact pozitiv asupra vietii oamenilor si a intreprinderilor. Produsele durabile sunt un castig pentru toti.

Ambitia Sioen

Ambitia este sa continue sa vina cu solutii creative si inovatoare pentru a aborda provocarile societatilor, pionier in fire si tesaturi biodegradabile reglabile, noi modele de afaceri care permit circularitatea si investind continuu in imbunatatirea durabila a proceselor. Doresc sa faca produse care sa imbunatateasca rezistenta oraselor si sanatatea si bunastarea cetatenilor. Doresc sa contribuie la producerea de energie regenerabila, prin furnizarea de tesaturi si imbracaminte.