Categorii produse

Filtreaza produse

Alege marimea
Culoare
Standard
Filtreaza produse

Produsele producatorului DG Tachov

Productia DG TACHOV a fost lansata in 1958. Reinnoirea complexa a intregii fabrici a inceput in 1999. Modernizarea proceselor de productie in cooperare cu experti straini si autohtoni, calificarea si experienta angajatilor asigura standardele inalte de calitate ale productiei.

Compania DG TACHOV este singurul producator de manusi de lucru scufundate in Republica Ceha și unul dintre putinii care inca opereaza in Europa. Compania ofera manusi scufundate de inalta calitate, in diferite dimensiuni, culori și lungimi. Manusile de la Tachov sunt scufundate in PVC. Manusile au o utilizare pe scara larga in toate sectoarele industriale, productie, precum si in gospodarii si ofera un nivel inalt de protectie impotriva riscurilor mecanice, chimice si biologice. Toate sunt conforme cu standardele EN 420, EN 374 și EN 388. Liniile de productie DG Tachov sunt, de asemenea, aplicabile pentru serii de productie relativ mici. Prin urmare, ele pot fi chiar adaptate la cerinte speciale a clientilor cu un control strict al calitatii.

Sidra are un obiectiv principal de a oferi clientilor o gama completa de marfuri, abordare profesionala, produse de calitate la preturi competitive, si mai presus de toate sa fie un partener de incredere pentru clientii sai in domeniul echipamentelor individuale de protectie. Prin urmare, in selectia noastra de manusi puteti gasi doar produse de incredere, care va vor proteja efectiv mainile in orice activitate. Prioritatea principala este satisfacerea clientilor nostri.