Produsele producatorului Klintensiv

MOTTO-UL KLINTENSIV

  “Decide ce-ti doresti, increde-te in capacitatile tale, prioritizeaza-ti obiectivele si succesul este inevitabil.

KLINTENSIV – CALITATE SI RESPONSABILITATE

Fondata in anul 2011, cu capital integral romanesc, compania are ca activitate curenta productia si comercializarea a trei game de produse: Klintensiv – dezinfectanti profesionali, Davera – produse de curatenie si Klintensiv Beauty – produse de ingrijire corporala.

Credem cu tarie in cercetare, inovare si performanta cu resurse autohtone, oferind clientilor produse variate, complementare, caracterizate de un standard de calitate superior, similar celor din economiile dezvoltate din UE.

Toti dezinfectantii sunt avizati de Ministerul Sanatatii, iar procesul de productie este certificat ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.

MISIUNEA KLINTENSIV

Misiunea lor este de a oferi produse de inalta calitate, bazate pe intelegerea nevoilor clientilor si a provocarilor epidemiologice curente, asigurand la standarde de nivel medical mentinerea unui climat corespunzator de siguranta si sanatate la locul de munca si acasa. Impreuna, responsabili, protejati!

VIZIUNEA KLINTENSIV

Prin inovare si imbunatatirea constanta a produselor si proceselor de lucru asigura o crestere sustenabila,  construiesc un mediu profesional dezirabil, unde angajatii sunt stimulati sa se dezvolte,  oferind clientilor o gama variata de produse si solutii, intr-un proces axat pe eficacitate si responsabilitate.

VALORILE KLINTENSIV

RESPONSABILITATE - preocuparile principale sunt calitatea, securitatea muncii, sanatatea si mediul. Actioneaza in mod responsabil, in beneficiul societatii si protejand mediul inconjurator.

INOVATIE - concentrati pe nevoile clientilor cerceteaza si dezvolta periodic produse noi, eficientizand procesele de lucru pentru a mentine o calitate inalta a produselor, la preturi competitive.

DIVERSITATE - gama variata de produse, pentru diverse sectoare de activitate. Intelegerea dinamicii nevoilor clientilor traseaza directiile ce ii ghideaza in adaptarea strategiei de productie.

EXPERTIZA - produsele sunt certificate la nivelul normelor de calitate UE. Toti dezinfectantii comercializati detin aviz din partea Ministerului Sanatatii, Comisia Produselor Biocide.